MARY KAY SARAWAK

Berminat nak try & purchase produk Mary Kay?
Boleh msg @ Whatsapp 014-2018223 ya.
Saya berada di Sibu, Sarawak.
Boleh try dahulu produk yang anda mahu.
Bagi sesiapa yang belum mengenali produk ini, boleh dapatkan "free consultant" dari saya.
Hari ni, saya nak cerita tentang produk penjagaan kulit muka Mary Kay.
Berikut merupakan produk-produk penjagaan kulit muka Mary Kay :

1. Produk penjagaan kulit (skincare)

A. Set Penjagaan Kulit Seimbang (Mary Kay Botanical Effects)
Set ni ada 3 jenis mengikut jenis kulit anda. Kalau tidak pasti dengan jenis kulit muka anda, boleh msg @ Whatsapp sy di 014-2018223.
--> i. Set 1 : Untuk kulit kering / sensitif
--> ii. Set 2 : Untuk kulit normal / seimbang / kombinasi
--> iii. Set 3 : Untuk kulit berminyak

B. Set Tanda-tanda Penuaan Awal - Sederhana (Timewise Skin Care)

C. Set Tanda-tanda Penuaan Lanjut (Timewise Plus+)

D. Set Formula Pencerahan (MelaCEP Whitening System)
Set ni sesuai untuk yang mengalami masalah bintik hitam dan jeragat. Kalau nak kulit yang lebih cerah dan berseri boleh try ya, yg ni tiada Trial Set. Kalau perlukan consultant, boleh tanya saya terlebih dahulu ya. 

E. Set Penjagaan Kulit Berjerawat (Acne - Prone Skin Solutions)
Set ni ada Trial Set. Set ni sesuai untuk kulit yang berjerawat.

Ok, semua ini ialah produk penjagaan asas kulit muka bagi Mary Kay. Kalau anda belum pasti muka anda jenis yang bagaimana, boleh trus msg @ Whatsapp 014-2018223 atau Private Message (PM) saya di Fanpage Kurung Cotton : https://www.facebook.com/cottonkurung

#sayajualmarykay
#marykay
#sarawak
#sibu
#kuching
#produkmarykay
#skincaremarykay
#marykayskincare
#botanicaleffects
#melacepwhitening
#timewise
#acneproneskinsolutions
#jualmarykay
#hargamarykay
#beautywithmarykay
#cantikbersamamarykay 

Baju Kurung Pahang Murah

Kami menyediakan kurung pahang siap.
Boleh lihat di Fanpage kami di sini :
---> KURUNG COTTON

Baju Kurung Pahang RM89 sahaja

#bajukurungmurah
#kurungsiapmurah
#kurungmurah
#kurungcotton
#bajukurungpahang
#bajukurungcotton
#sayajual
#sayajualkurung
#sayajualbajukurung
#bajukurungsarawak
#sarawak
#sibu
#bintulu
#sarikei
#miri
#kuching
#serian
#sayajualmarykay
#marykaysarawak

Mary Kay, Sibu Sarawak

Hari ni berjaya mendaftar diri menjadi Independent Consultant Beauty MaryKay. Happy sgt2 :) Dah lama dgr nama #marykay ni tp tak berani nak cuba sebab harganya yg "kebabo" :P tp arini, mintak kebenaran ngan Mr. Hubby ckp nak sign up ngan Mary Kay. Mulanya pelik jugak dia sbb baru 2 minggu lepas beli Bio Essence trial pack. So far, Bio Essence tu ok kat muka tp ada jerawat halus keluar tu yg terus semangat nak grab MaryKay. Sebenarnya, kawan kita yg nak grab tp last2 dia suruh kita pulak try. Bila tengok & baca testimoni pengguna #marykay kat Pak Cik Google ni, rasa tak sbr pun ada, hehehe... ok ya, klu ada yg nak order, boleh pm di fanpage km @kurungcotton www.facebook.com/cottonkurung & WhatsApp km di 014-2018223 ya. 

#marykay #kurungcotton #marykaysibu #sibumarykay #sayajual #igmall #tribalkurung #kurungtribal #bajukurungtribal #paisleykurung #kurungpaisley

Kurung cotton murah di Sibu, Sarawak

Kami menyediakan tempahan kurung moden & kurung pahang siap harga murah dan berpatutan.
#kurungcottonmurah
#kurungsiapmurah
#bajukurungcotton
#kurungmodensiapmurah
#kurungpahangsiapmurah
#kurungmodenmurah
#kurungpahangmurah

www.facebook.com/cottonkurung

Kurung Cotton



OUR FACEBOOK PAGE 
https://www.facebook.com/cottonkurung

Welcome to Kurung Cotton :) 

FREE shipping within M'sia. 

TO ORDER: 
(PM) https://www.facebook.com/messages/cottonkurung
WhatsApp : 0142018223

A. HOT STUFF THAT WE OFFER:


♥ FREE SHIPPING WITHIN MALAYSIA. 
1. Baju Kurung & Stylish Blouses & Palazzo & Pants (Baju kurung siap murah, baju kurung tribal, baju kurung cotton)
2. Skincerity (Nucerity Skincerity Nightly Breathable Masque)
3. Perfumes
4. Shoes
6. Bags
7. Kain Pasang (English Cotton, Japanese Cotton, High Quality Lycra, Satin Cotton, Sulam)



B. HOW TO ORDER OUR STUFF?

1. Place your order by any of those methods below :
♥ Do Private Message (PM) to our page: 
(https://www.facebook.com/messages/cottonkurung

2. State the details of your order (item codes and size).

3. We will confirm on the availability of the stuff.

C. THE PAYMENT PROCESS
1. We accept cash deposit or internet transfer.
2. The Maybank account will be given once confirmation is 
done.
3. Do PM us about your payment details after payment 
is done:
a. FULL NAME
b. ADDRESS 
c. PHONE NUMBER 
d. DATE and TIME OF PAYMENT 

D. THE DELIVERY PROCESS
1. The items will be delivered via POSLAJU once payment is 
received.
2. We will inform you the POSLAJU tracking no. and let you know 
the tentative date you'll receive our stuff.

Thank you ladies! :)